2e Nieuwsbrief IJsselsteinloop 2018

Het laatste IJsselsteinloop nieuws.
Nieuwe route voor de 5KM!

Beste deelnemer aan de IJsselsteinloop,

De voorbereidingen voor de 36e editie van de IJsselsteinloop zijn in volle gang. Ook dit jaar brengen we jullie maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws!

In deze editie van de nieuwsbrief staan wij stil bij het overlijden van onze penningmeester Jaap.

Jullie vinden in deze nieuwsbrief ook de nieuwe route van de 5 kilometer en informatie over het Cinq Accountants/Advisors Bedrijvenklassement!

Veel leesplezier gewenst!

Stichting IJsselsteinloop

www.ijsselsteinloop.nl

De inschrijving is geopend! Schrijf je nu in via onze website voor de IJsselsteinloop 4-kids, 5KM, 10KM of Halve Marathon en profiteer van het verlaagde inschrijftarief. Bovendien ontvangen alleen de voorinschrijvers via de mail een bon voor 15% korting bij PK Runningshop!

Schrijf je nu in!

Naar aanleiding van de resultaten van de enquete hebben wij versneld gekeken naar het aanpassen van de route van de 5 kilometer. In overleg met de Gemeente IJsselstein hebben wij de volgende route samengesteld en hebben wij geen keerpunt meer in de route!

Bekijk hier de nieuwe route!

Een sportpodotherapeut (her)kent de klachten van een hardloper en heeft bovendien veel ervaring en kennis wat betreft schoeisel, ondergrond, trainingsprogramma’s enz. Door middel van moderne, digitale technieken kunnen we eventuele afwijkingen in de bewegingsketen nauwkeurig bepalen. Dat betekent dat je ook voor klachten aan benen, knieën, heup en (lage) rug bij de gespecialiseerde sportpodotherapeut van PodoXpert terecht kunt. Via een specifiek onderzoek kunnen we dan een behandelplan opstellen om jou zo snel mogelijk weer (pijnvrij) te laten hardlopen. Uiteraard begeleid door een breed, professioneel advies om onnodige blessures in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen. Alles in dienst van de drie P’s van een hardloper: Passie, Plezier en Prestatieverbetering! Dus heb je al langer (terugkerende) voet- en bewegingsklachten? Maak eens een afspraak met een PodoXpert voor een grondige analyse van je klachten. Wellicht is er een eenvoudige manier om jou als hardloper in de juiste balans te zetten. En let op: podotherapie wordt vaak vergoed vanuit je (aanvullende) zorgverzekering, zonder eigen risico! Check hiervoor wel je zorgpolis.

Constant Kivits / PodoXpert IJsselstein

Afgelopen editie was wederom een groot succes zodat wij, Cinq Accountants/Advisors, met trots kunnen mededelen weer van de partij te zijn als hoofdsponsor van het Bedrijvenklassement van de 36e IJsselsteinloop. Wij hopen dat er, net als de afgelopen editie, weer met veel bedrijventeams uit de omgeving wordt meegedaan, vorig jaar deden er in totaal 43 teams mee. Wij hopen dit jaar de 50 teams te halen! De inschrijvingen zijn geopend, dus wees een van de eerste en schrijf je als bedrijf nu in! Doe met je collega’s mee aan de 5km, 10km of de halve marathon, en ga met ons de ‘strijd’ aan voor een goede klassering! Namens het hele team van Cinq Accountants/Advisors wensen wij jullie een goede voorbereiding en wij zien jullie graag aan de start op zaterdag 19 mei!

Een veelgekoesterde wens zoals bleek uit de uitslag van de enquete… een origineel IJsselsteinloop functioneel hardloopshirt! Bij de voorinschrijving is het voor de individuele deelnemers mogelijk om een functioneel IJsselsteinloop hardloopshirt te bestellen tegen betaling van €12,50. Voor de deelnemers van het bedrijvenklassement is het hardloopshirt inbegrepen!

Schrijf je nu in en bestel het shirt gelijk mee!

Overlijdensbericht Jaap de Jong

Na de kerstdagen heeft ons het bericht bereikt dat Jaap de Jong na een lang ziekbed is overleden. Jaap heeft ons vele jaren ondersteund als Penningmeester van de Stichting IJsselsteinloop en op de dag van de loop als chef opbouw. Wij wensen Tilke, de kinderen en kleinkinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Opslag gezocht!

Wegens de verbouwing en herinrichting van het politiebureau in IJsselstein zijn wij opzoek naar een opslagruimte voor onze spullen in IJsselstein (of omgeving). Aan een ruimte van ongeveer 20 vierkante meter hebben wij genoeg. Heb jij privé, via je werk of via via een opslagruimte ter beschikking? Dan horen wij dit graag via info@ijsselsteinloop.nl