1e Nieuwsbrief IJsselsteinloop 2018

1e Nieuwsbrief IJsselsteinloop 2018
Het laatste IJsselsteinloop nieuws.
Voorinschrijving geopend!

Beste deelnemer aan de IJsselsteinloop,

De voorbereidingen voor de 36e editie van de IJsselsteinloop zijn in volle gang. Ook dit jaar brengen we jullie maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws!

In deze editie van de nieuwsbrief staat de opening van de voorinschrijving centraal. Daarnaast koppelen we de resultaten uit de enquête aan jullie terug. Verder komt onze hoofdsponsor PodoXpert aan het woord en hebben wij de uitslag van de Rabobank Clubkas campagne voor jullie! Veel leesplezier gewenst!

Stichting IJsselsteinloop

www.ijsselsteinloop.nl

De inschrijving is vandaag geopend! Schrijf je nu in via onze website voor de IJsselsteinloop 4-kids, 5KM, 10KM of Halve Marathon en profiteer van het verlaagde inschrijftarief. Bovendien ontvangen alleen de voorinschrijvers via de mail een bon voor 15% korting bij PK Runningshop!

Het was dit jaar voor ons als PodoXpert de eerste ervaring als Hoofdsponsor bij de IJsselsteinloop, en ik moet zeggen; het was geweldig! Het doel, de sfeer, de organisatie, de prestatiedrang; het was een mooie balans die het solide bestaansrecht van deze sportdag onderstreepte! We hebben in die periode als podotherapeut al diverse sporters kunnen ondersteunen in hun voorbereiding, maar ook met nazorg. Hardlopen is nu eenmaal een sport waarin men relatief veel blessures oploopt. Preventie, belastbaarheid, rust en techniek; het zijn zomaar een paar belangrijke factoren om sportief gezond te blijven. Je belastbaarheid is namelijk geen constante factor; moet je wat meer rust nemen of juist wat krachttraining gaan doen om sterker te worden? Het is dus, naast je training, ook belangrijk om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke dynamica en biomechanica. En ook de komende editie staan wij uiteraard weer voor je klaar. Heb je vragen of klachten, dan mag je die altijd en ‘exclusief’ sturen naar ijsselsteinloop@podoxpert.nl

Na afloop van de 35e editie hebben wij iedereen via een mailing en via Facebook gevraagd om een enquete in te vullen. Ruim 350 deelnemers hebben de moeite genomen om dit te doen, hartelijk dank daarvoor! Uit de resultaten blijkt dat het merendeel van de deelnemers een medaille boven het katoenen t-shirt verkiest. Daarom ontvangen alle deelnemers voortaan een speciale medaille, in plaats van het katoenen t-shirt. De deelnemers aan de IJsselsteinloop 4 kids ontvangen zowel het katoenen t-shirt als een medaille. Ook gaven de deelnemers van de 5km aan dat het keerpunt op hun route erg vervelend is. Wij zijn met diverse partijen druk aan het overleggen om de route aan te passen en hopen jullie snel van nieuwe informatie te kunnen voorzien!

De winnaars van de prijzen zijn reeds persoonlijk benaderd. Hun namen verschijnen binnenkort op Facebook. Gefeliciteerd en veel plezier met de Doppers en de IJsselsteinloop Trendyhangers!

Een veelgekoesterde wens zoals bleek uit de uitslag van de enquete… een origineel IJsselsteinloop functioneel hardloopshirt! Bij de voorinschrijving is het voor de individuele deelnemers mogelijk om een functioneel IJsselsteinloop hardloopshirt te bestellen tegen betaling van €12,50. Voor de deelnemers van het bedrijvenklassement is het hardloopshirt inbegrepen!

Uitslag Rabobank Clubkascampagne

Wij waren door de Rabobank uitgenodigd om op 31 oktober het door ons gewonnen bedrag met de Clubkascampagne van €523 op te halen! Iedereen hartelijk bedankt voor zijn of haar stem.

© 2017 – Stichting IJsselsteinloop