36 editie IJsselsteinloop wederom een succes!

Beste deelnemer aan de IJsselsteinloop,

De 36e editie van de PodoXpert IJsselsteinloop was een groot succes met veel positieve reacties van deelnemers, sponsoren en vrijwilligers. Wij bedanken iedereen die betrokken was bij de totstandkoming van deze prachtige dag!

In totaal hebben 2500 deelnemers zich ingeschreven en zijn er 2200 deelnemers daadwerkelijk gestart. Iedereen werd bij de finish op de Overtoom enthousiast onthaald en gefeliciteerd met zijn of haar prestatie door de overhandiging van een prachtige medaille.

Ook dit jaar zijn er weer grote bedragen opgehaald voor onze goede doelen. Voor Aktie voor Aktie, die wij al meer dan 30 jaar ondersteunen, hebben wij een bedrag van €8000,- bij elkaar gelopen! Aan Stichting Spieren voor Spieren hebben wij een bedrag van €4000,- gedoneerd.

Ondertussen zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor de 37e editie. We houden jullie op de hoogte via deze nieuwsbrief maar ook via ons Facebookevenement. Zet jezelf op ‘geinteresseerd’ of ‘aanwezig’ en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Tot volgend jaar!

Feedback, complimenten, vragen of klachten?

Vorig jaar hebben wij na afloop een enquete verstuurd waar veel deelnemers hun mening hebben gegeven. Dit jaar gaan wij dat niet nogmaals doen, maar uiteraard staan wij altijd open voor feedback in welke vorm dan ook. Dit kan je mailen naar: info@ijsselsteinloop.nl

Foto’s & Uitslagen

image

De uitslagen staan al sinds 19 mei online. Deze kan je bekijken via: deze link.
Er zijn door meerdere fotografen foto’s gemaakt! Deze kan je bekijken via: deze link.

Het was wederom een prachtige dag … BEDANKT!

Podoxpert

Zo’n foto spreekt boekdelen, toch? Wat hebben we plezier gehad … en ook nog looptijden kunnen verbeteren, wat wil je nog meer! Het PodoXpert-team begint zich ook steeds verder uit te breiden, 16 lopers hadden we dit jaar! Om maar te zwijgen over het aantal supporters!! We voelen ons dan ook – als naamgevend Hoofdsponsor – steeds meer thuis in dit geweldige evenement! Een oprecht BEDANKT is dan hierbij zeer op zijn plaats naar de organisatie toe, in het bijzonder Rob en Harry. Het was weer mooi om te zien hoe zij sport, ontspanning en betrokkenheid weten te combineren. Een evenement dus wat helemaal past bij PodoXpert; als podotherapie zorgverleners en als inwoners van IJsselstein. We zijn er dan ook zeer trots op dat we dit festijn in 2019 wederom PodoXpert IJsselsteinloop mogen noemen!