spin

Routebeschrijving naar start / finish;

Sneltram
Een sneltram Utrecht – IJsselstein (via Nieuwegein) brengt je in het centrum van IJsselstein. Je stapt uit bij de halte Stadscentrum gelegen aan de Podiumweg, nabij de Overtoom.

Bus
Een busverbinding Utrecht – IJsselstein – Schoonhoven v.v. (lijn 195 en 295) brengt je in het centrum van IJsselstein. Je stapt uit bij de halte Stadscentrum gelegen aan de Podiumweg, nabij de Overtoom.

Eigen vervoer
Rijksweg A2 (Amsterdam – ’s Hertogenbosch) voorbij knooppunt “Oudenrijn” de eerste afrit “Nieuwegein / IJsselstein”. Bij de verkeerslichten de Provinciale weg N 210 rechtdoor oversteken en de Utrechtseweg oprijden. Na circa 1 kilometer bij de vierde verkeerslichten linksaf de Oranje Nassaulaan oprijden. Oranje Nassaulaan gaat over in de Touwlaan. Vervolgens bij de rotonde linksaf waarna je via de Achtersloot op de start / finishlocatie aan de Overtoom uitkomt.
Let op: betaald parkeren en parkeren voor vergunninghouders rondom de start/finish.

Parkeren:

Bij en in de buurt van start/finish is het betaald parkeren. De makkelijkste plekken om te parkeren zijn de parkeergarages ‘Eiteren’ en ‘Overtoom’ en op straat aan de Podiumweg. Voor informatie over het gebied waar betaald parkeren geldt zie: parkeerservice.nl. Buiten dit gebied kun je gratis parkeren, het is dan slechts een paar minuten lopen naar de start.
Je kunt uiteraard ook op de fiets of met het openbaar vervoer komen.