spin

Routebeschrijving naar start / finish;

 • Eigen vervoer
  Rijksweg A2 (Amsterdam – ’s Hertogenbosch) voorbij knooppunt “Oudenrijn” de eerste afrit “Nieuwegein / IJsselstein”. Bij de verkeerslichten de Provinciale weg N 210 rechtdoor oversteken en de Utrechtseweg oprijden. Na circa 1 kilometer bij de vierde verkeerslichten linksaf de Oranje Nassaulaan oprijden. Oranje Nassaulaan gaat over in de Touwlaan. Vervolgens bij de rotonde linksaf waarna u via de Achtersloot op de start / finishlocatie aan de Overtoom uitkomt.
  Let op: betaald parkeren en parkeren voor vergunninghouders rondom de start/finish.
 • Sneltram
  De sneltram Utrecht – IJsselstein (via Nieuwegein) brengt u in het centrum van IJsselstein. U stapt uit bij de halte Stadscentrum gelegen aan de Podiumweg, nabij de Overtoom.
 • Bus
  De busverbinding Utrecht – IJsselstein – Schoonhoven v.v. (lijn 195 en 295) brengt u in het centrum van IJsselstein. U stapt uit bij de halte Stadscentrum gelegen aan de Podiumweg, nabij de Overtoom.

Parkeren:

Bij en in de buurt van start/finish is betaald parkeren. Voor informatie over het gebied waar betaald parkeren geldt zie: parkeerservice.nl Buiten dit gebied kunt u gratis parkeren, het is dan maar een paar minuten lopen naar de start.
U kunt uiteraard ook op de fiets of met het openbaar vervoer komen.