spin

Zit jij in groep 3-8 van de basisschool en lijkt het je leuk om op zaterdag 8 juni 2019 met je vrienden of vriendinnen hard te lopen? Laat je ouders je inschrijven via deze website.

Als je van tevoren inschrijft, krijg je een mooi functioneel IJsselsteinloop sportshirt. Dat wordt voor 8 juni 2019 op de basisscholen in IJsselstein gebracht.

Na de wedstrijd wordt er ook nog een medaille uitgedeeld.

Zit je op een basisschool buiten IJsselstein, dan kan je het shirt en je startnummer op zaterdag 8 juni zelf ophalen bij de jeugdloopkraam bij het stadhuis.

Het parcours van deze prestatieloop voor de groepen 5 t/m 8 van de basisschool heeft een lengte van ca. 2,0 kilometer.  Voor de basisschool groepen 3 en 4 is er een prestatieloop van 1 kilometer.

Inschrijving:

Voorinschrijven voor de IJsselsteinloop 4 Kids kan alleen via onze website en is mogelijk t/m 22 mei 2019. Kosten voorinschrijving: € 4,50.

Ook kinderen van buiten IJsselstein mogen mee doen aan de IJsselsteinloop 4 kids!.

Inschrijving op de dag van de loop kan vanaf 08:00 uur in het Fulcotheater aan de Overtoom in IJsselstein tot een kwartier voor de start van de betreffende afstand. Er is op de dag zelf een beperkt aantal t-shirts beschikbaar.
Kosten: € 6,00. Pinbetaling is niet mogelijk!