4e Nieuwsbrief IJsselsteinloop 2018

Beste deelnemer aan de IJsselsteinloop,

De voorbereidingen voor de 36e editie van de IJsselsteinloop zijn in volle gang. Ook dit jaar brengen we jullie maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws!

Tijdens de paasdagen moet er ook weer getraind worden en hoe kan dat beter met een wedstrijd als doel? Schrijf je daarom nu in en train voor de IJsselsteinloop!

In deze editie van de nieuwsbrief een uniek filmpje van de IJsselsteinloop van vorig jaar, een bericht van onze sponsor Jumbo Langerak en informatie over een van onze goede doelen, Spieren voor Spieren!

Veel lees- en kijkplezier gewenst!

Stichting IJsselsteinloop

www.ijsselsteinloop.nl

 

De voorinschrijving is geopend!

imageDe inschrijving is geopend! Schrijf je nu in via onze website voor de IJsselsteinloop 4-kids, 5KM, 10KM of Halve Marathon en profiteer van het verlaagde inschrijftarief. Bovendien ontvangen alleen de voorinschrijvers via de mail een bon voor 15% korting bij PK Runningshop!

Schrijf je nu in!

Loopklachten – zonder directe aanleiding?

image

Heb je al langer voet- of bewegingsklachten, ook tijdens of na het hardlopen? En je blijft maar hopen dat het vanzelf weer overgaat? Loop er niet mee door, want vaak is er iets aan te doen. Ermee doorlopen kan zelfs je problemen verergeren. Aan wat voor klachten moet je dan denken? Bijvoorbeeld pijn aan je achillespees, zenuwpijn, gevoelloosheid in voeten of tenen, hielpijn, scheenbeenirritatie of terugkerende klachten aan je knie, heup of rug tijdens het lopen. Herken je een van deze klachten of een van de andere klachten die je HIER kunt vinden, neem dan eens contact op met de hardloopspecialist van PodoXpert; deze ervaren podotherapeut kan – wellicht eenvoudig – zorgen voor structurele klachtenvermindering, door directe behandeling, een gepaste therapie en/of loop- of trainingsadviezen.

Kijk hier voor meer informatie

Scholierenloop – Voortgezet Onderwijs

image

Zit jij op een middelbare school in de regio Utrecht en heb je zin om 19 mei 5 of 10 kilometer te lopen? Willen jullie in een team van 4, 5 of 6 personen bewijzen dat jullie de snelste middelbare scholieren zijn? Doe dan mee aan het bedrijvenklassement van de IJsselsteinloop! Jullie nemen tegelijkertijd deel aan het bedrijvenklassement en het individuele klassement, dus het is bijvoorbeeld mogelijk om het lerarenteam van jullie school te verslaan, maar ook om individueel te winnen van je vrienden, kennissen en familie! Bovendien ontvangen ook jullie een prachtige medaille!

Probeer zo snel mogelijk een team samen te stellen en meld dit bij je gymdocent! Hij of zij zal de inschrijving bij ons verzorgen. Laat hem of haar mailen naar merijn@ijsselsteinloop.nl. Uiteraard kan je zelf ook contact op nemen bij vragen, de uiterste inschrijfdatum is 2 mei!

Kijk hier voor meer informatie

Bekijk de IJsselsteinloop 2017 op een unieke manier!

image

Kijk mee naar een dagje IJsselsteinloop achterop de motor van Politie IJsselstein!

Bekijk hier het filmpje!

Goede doel: Spieren voor Spieren

image

Stichting Spieren voor Spieren wil alle 600 verschillende soorten spierziekten de wereld uit hebben. Met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle ambassadeurs zorgt Spieren voor Spieren voor een betere kwaliteit van leven en biedt de stichting kinderen met een spierziekte en hun gezin een beter toekomstperspectief. We vinden dat ieder kind met een spierziekte spierballen verdient! Om kinderen spierballen te kunnen geven, moet men begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe er toegewerkt kan worden naar gerichte oplossingen. Dat doet de stichting door structureel onderzoek te financieren. De stichting wil naast de behandeling, ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte realiseren. We maken ons sterk voor kinderen mét en een wereld zónder spierziekte.

Meer informatie over Spieren voor Spieren

Bericht van een van onze sponsoren: Jumbo Langerak

image

Wij doen al jaren mee aan de IJsselsteinloop en ook in 2018 zijn wij weer aanwezig! Dit is goed voor de gezondheid van ons personeel én de teambuilding! De IJsselsteinloop is een groot evenement voor IJsselstein en geeft veel goodwill bij onze klanten. We sponsoren het evenement onder andere met fruit, sportdrank, water en diverse versnaperingen voor de vrijwilligers. Tevens staan wij altijd bij de finish om ons personeel op te vangen met een klein aardigheidje of een bloemetje. De bloemen bij de prijsuitreiking van alle afstanden worden gesponsord door de bloemenshop Bloem van Li.La.